Реєстрація /

Протягом травня будівництво проїзду з Подільського мосту поблизу залізничної станції «Райдужний» триватиме цілодобово

Траса Подільського мостового переходу перетинається із залізничними коліями.

У травні роботи з влаштування прямого проїзду з Подільського мостового переходу в напрямку вул. Оноре де Бальзака та спорудження тунелю під залізничними коліями поблизу залізничної станції «Райдужний» вестимуть цілодобово. Про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА.

Траса Подільського мостового переходу перетинається із залізничними коліями АТ «Укрзалізниця», відповідно фахівці працюватимуть у «вікна», які надає «Укрзалізниця».

Департамент транспортної інфраструктури перепрошує за тимчасові незручності та шум, який може турбувати мешканців сусідніх з будівництвом будинків під час комендантської години.

Раніше повідомлялося, що у Київській області повністю та частково із забезпеченням життєдіяльності вже відновили майже 17 тис. об'єктів. Основна частина, 15,3 тис. будинків, це приватні та багатоквартирні будинки.

Під час робочого візиту в Україну делегація США на чолі з заступницею адміністратора USAID Ізобель Коулман відвідала Ірпінь. Саме з цього міста розпочалась програма державних компенсацій за пошкоджене та знищене житло – єВідновлення. На термінові та капітальні ремонти кошти вже отримали майже 3,5 тисячі мешканців міста. Ще близько 500 заяв – в роботі. А від початку цього року, коли з’явилась можливість отримати кошти на придбання нового житла замість знищеного, вже 500 мешканців Ірпеня отримали гарантовану державою компенсацію. Середня сума – 2,7 млн грн. 

Джерело