Реєстрація /

У ЖК «Оберіг-2» розпочали будівництво другого будинку*

У житловому комплексі «Оберіг-2», який зводиться корпорацією «Укрбуд» на вулиці Бориспільській в Дарницькому районі Києва, почалося будівництво другої черги. 24-поверховий двосекційний будинок, як і перший, буде зводитися за монолітно-каркасною технологією зі стінами з червоної керамічної цегли.

Роботи по графіку тривають і в першому будинку житлового комплексу. У ньому йде цегляна кладка на рівні 8-10 поверхів, а також роботи з монтажу внутрішніх інженерних мереж: опалювальних, водопровідних, каналізаційних, електричних та зв'язку.

До 16 квітня 2018 року потенційні покупці квартир в ЖК «Оберіг-2» можуть скористатися унікальною можливістю, отримавши знижку в 30% на перший внесок при покупці в розстрочку. Під першим внеском мається на увазі 25% від загальної вартості квартири. При цьому економія може скласти від 49 до 141 тисячі гривень в залежності від площі квартири.

Нагадаємо, що раніше «Укрбуд» ввів в експлуатацію житловий комплекс «Оберіг» з трьох 19-поверхових будинків, розташованих в цьому ж мікрорайоні.

*PR-матеріал компанії

Теґи